Рекордот е 13 секунди: Можете ли побрзо да пронајдете балон во форма на срце?

Сподели со своите пријатели

Денот на вљубените е се поблиску до нас, а многумина сигурно веќе почнаа да размислуваат како ќе го поминат овој ден со својата поубава половина. Според Daily Mail, една комеморативна загатка ги предизвикува играчите да го најдат единствениот балон во облик на срце во зафатената сцена на Денот на вљубените.

Loading...

 

 

Збунувачка загатка беше создадена од британските трговци на мало 247 Blinds за да ги подготви луѓето за љубов во пресрет на 14 февруари. Значи, дали мислите дека ќе успеете да го пронајдете скриениот балон?

Според креаторите на сложувалката, просечното време за наоѓање балон е 13 секунди. Ако се борите да најдете балон, фокусирајте се на средниот дел од десната страна на илустрацијата.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Германец поради документи признал 24 деца: „Лапнал“ 1,5 милиони евра и нема да биде казнет

њАко сè уште не сте забележале балон во форма на срце, погледнете го решението:

 

Loading...