Реклами кои не се дозволени за телевизиско емитување (видео)

Сподели со своите пријатели

Брендот „Victoria’s Secret“ е најпознатиот светски бренд за женска долна облека, а мажите го обожаваат поради добрите реклами.

Меѓутоа, компанијата често се наоѓа на ударот на законот и нивните реклами од време на време стануваат забранети.

Ова е компилација на оние реклами на брендот кои се забранети за јавно телевизиско емитување поради „неадектватните“ сцени и содржини.

https://www.youtube.com/watch?v=zMbTisqJ9cw

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.