Река од крв во Сирија, но тоа не се Германија и Франција! (видео 18+)

Сподели со своите пријатели

Војната во Сирија трае скоро четири години, а од таму доаѓаат застраѓувачки фотографии меѓу кои и оваа која ја прикажува бруталноста на војната, река од крв по улиците поради борбите на Исламската држава.

Но, ниту еден медиум не објави ниту збор за оваа. Затоа што тоа не е Германија, ниту пак Франција.

Фотографиите и снимките доаѓаат од градот Доума каде има 300 илјади жители кои постајано се изложени на терор и крвопролевање. Што е поразлична нивната судбина, од онаа на Германците или Французите?

Снимките можат да бидат вознемирувачки!

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.