Реакција на слонче кога ќе го здогледа својот пријател – човек (видео)

Сподели со своите пријатели

Малецко слонче во национален парк за заштита на слоновите, искажува вистинска емотивна реакција секогаш кога ќе го здогледа возачот на тракторот кој е вработен во паркот.

Видеото снимено од вработеното лице покажува дека слоновите навистина ги препознаваат и ги памтат оние кои се грижат за нив.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.