22.02.2017 03:37

Работи за кои може да ја користите честичката за заби, а не сте свесни за тоа (видео)


Верувале или не, за предметите кои секојдневно ги користиме обично не размислуваме како би можеле да ги искористиме на друг начин.

Сигурно со четкичката за заби само миете заби, но дали сте знаеле дека со неа може да се прават и некои други работи, како чистење на вашиот лап-топ, миење патики или пак компири?

Секако сите овие работи не треба да ги правите со истата чектичка која ја користите за лична хигиена.

 

loading...

Toothbrush hacks

Amazing toothbrush life hacks you should know.??bit.ly/2ifLdDl

Geplaatst door Bright Side op dinsdag 21 februari 2017


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments