Работи што ги прави секој маж кој искрено ве сака

Сподели со своите пријатели

Некои знаци на вистинска љубов се многу суптилни, но затоа постојат јасни и гласни со кои можете веднаш да видите кои се намерите на вашиот маж.

Loading...

Овие 20 работи ќе ги направи само маж кој искрено ве сака.

 1. Тој внимателно ве слуша кога драматично го објаснувате конфликтот со колега на работа половина час.

 

 1. Ви го препушта далечинскиот управувач кога гледате телевизија.

 

 1. Не ве тера да ги миете забите пред да го бакнете за добро утро.

 

 

 

Loading...
 1. Бесрамно оди во продавница да ви купи влошки и тампони.

 

 1. Иако не е со вас, никогаш не заборава да ви каже добра ноќ.

 

 1. Ви испраќа пораки само за да ви каже дека му недостасувате.

 

 1. Се консултира со вас пред да донесе важни одлуки.

 

 

 

 1. Кога друго момче ви се додворува, тој е горд и љубоморен истовремено.

 

Loading...
 1. Прави долгорочни планови со вас.

 

 1. Иницира гушкање што не мора да води до секс.

 

 1. Последниот залак на оброкот го чува за тебе.

 

 

 

 1. Нежно ве задева на начин што не е срамен или злобен, туку забавен и смешен.

 

 1. Тој ве запознава со неговите родители и пријатели.

 

Loading...
 1. Го игнорира мобилниот кога е во твое друштво.

 

 1. Во минување му покажувате која маица ви се допаѓа на излогот, и тој ќе ве изненади со неа следниот ден.

 

 

 

 1. Ве замолува да ги потпишете роденденските честитки што и ги дава на својата мајка.

 

Loading...
 1. Кога ќе доживеете одреден успех, тој е горд на вас и се фали на сите со својата девојка, т.е. сопруга.

 

 1. Тој не се чувствува загрозен ако заработите повеќе од него.

 

 

 

Loading...
 1. Ве поддржува во остварувањето на животните цели.

 

 1. Не се срами отворено да им каже на другите колку ве сака.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *