Путин подготвува фоки за Денот на победата: Тие деактивираат бомби, пукаат и веат знамиња (видео)

Сподели со своите пријатели

По повод одбележувањето на 72-годишнината од капитулацијата на нацистичка Гермнија, во Русија две бајкалски фоки, Тито (16) и Лило (9) вежбаат да пукаат од оружје, да деактивираат бомби и да дигаар знамиња на морнарицата на руската војска.

Први фотографии од новата база на Путин: Прошетајте низ „Арктичката детелина“ (фото, 3Д)

Своите знаења на салутирање и нишанење ги презентирале пред својот тренер во аквариумот во Иркутска, а ќе би повторат и на Денот на победата над фашизмот.

Фоките се подготвуваат за парадата која ќе биде одбележана во вторник.

http://kumanovskimuabeti.mk/poraneshen-chlen-na-iluminati-zboruva-za-putin-sadam-husein-tajnite-bunkeri-video/

Loading...

Тито и Лило, нашите двајца борци се како и ние. Тито е малку отворено, додека Лило, девојчето е срамежливо – вели Марија Черновопивксаја која ги тренира во аквариумот за бајкалски фоки.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.