Прв ден Рамазан Бајрам – неработен за сите граѓани на РМ

Сподели со своите пријатели

Првиот ден на Рамазан Бајрам, петок 17 јули, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Loading...

Од Министерството на граѓаните со исламска вероисповед им го честитаат Рамазан Бајрам.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.