Пронашле змија отровница, и ја исекле главата, но потоа следувал шок (видео)

Сподели со своите пријатели

Едно семејство во својата бавча затекнало змија отровница, која ги преплашила па и ја исекле главата. 

Меѓутоа се случило нешто што ниту во кошмарите не би го очекувале.

Иако главата на змијата била отсечена, таа се движела по бетонот и ги отвора големите уста.

Отровот на оваа змија може да биде многу фателн, но научниците истакнуваат дека овој вид нема смртоносен отров.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.