Приватна фирма е во потрага по столари и фарбар

Сподели со своите пријатели

Приватната фирма “ЈАСЕН” од Куманово е во потрага по двајца столари и еден фарбар за работа во погон лоциран кај Митев мост.

Сите информации за работните позиции може да се добијат на лице место или на телефон 075 – 495 606.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.