Преслатка реакција на дете кога дознава дека се излечило од рак (видео)

Сподели со своите пријатели

После доглата битка, малото детенце успеало да се излечи од леукемија, а кога мајка му ја соопштува веста започнува вистинското радување.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.