Прекини на електрична енергија во Кумановско-Липковскиот регион

Сподели со своите пријатели

Од ЕВН известуваат за планирани прекини на електрична енергија во неколку Кумановски села. Прекинот ќе трае од 10:00-13:00 часот, а без струја ќе останат корисниците од селата Лојане, Ваксинце, Табановце и селото Сланиште.

Прекините се заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во тие региони.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.