Прекината седницата на Советот на Општина Куманово

Сподели со своите пријатели

Претседателката на Советот на Општина Куманово Ивана Ѓорѓиевска ја прекина 11та седница откако по долга пауза немаше кворум за работа.

Loading...

Откако градоначалникот Максим Димитриевски рече дека ја повлекува точката за воведување Б зона за паркирање на булеварот „Октомвриска револуција“, следуваше дополнување на дневниот ред.

Потоа следуваа две подолги паузи и на крајот поради немање кворум седницата беше прекината.

– Ве известувам дека седницата ќе продолжи утре во 10 часот, рече кратко претседателката на советот Ивана Ѓорѓиевска.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Гром запали 500 бали слама во Старо Нагоричане

Никола Ивановски