Пожарникарите интервенирале на гаснење отпад

Сподели со своите пријатели

Како што информираат од Територијалната против пожарна единица Куманово, во текот на вчерашниот ден бележат само една интервенција и тоа на ул. „Козјачка“.

Loading...

Околу 17:32 часот бил пријавен случајот во ТППЕ Куманово и веднаш на самото место се упатиле пет пожарникари со едно против пожарно возило и околу 18:15 часот го ликвидирале пожарот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.