Пожарникарите четири часа гаснеа опожарена трева во Облавце

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, во текот на вчерашниот ден, екипата на ТППЕ Куманово  бележи интервенција во атарот на с. Облавце, кога во  13,55  бил пријавен пожар предизвикан од запалена сува трева.

Loading...

Интервенцијата траела до  18,00 часот  при што се користени едно ПП возило и четворица пожарникари.

Нема информации за опожарената површина како и за материјалнатата штета.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.