Пожар во семејна куќа во Куманово

Сподели со своите пријатели

Пожар вчера избувнал во семејна куќа лоцирана на улицата „Србо Томовиќ“ во Куманово.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, пожарот избувнал поради електричната инсталација, а на терен интервенирале петмина пожарникари во период од 10:30 до 10:45 часот.

Во текот на денот, од 11:00 до 11:45 часот поќарникарите интервенирале и на запален смет кај маркетот Туш.

Оџак од куќа се запалил вчера на улицата „Доне Божинов“. Во интервенцијата учествувале четворица пожарникари со едно противпожарно возило во период од 09:20 до 10:00 часот.

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *