PornHub со урнебесна божиќна реклама (видео)

Сподели со своите пријатели

Најголемиот порнографски сајт во светот одлучил да сними една нова и навистна интересна божиќна реклама.

Loading...

Имено истата започнува така што сите членови на семејството си разменуваат податоци, но сите заборавиле на дедото кој седи во фотелјата крај елката. Меѓутоа, не заборавиле баш сите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.