PornHub: Како да се „спарите“ со омилената актерка?

Сподели со своите пријатели

Новата онлајн алатка ќе им овозможи на корисниците на PornHub целосно да ја разберат нивната сексуалност, па дури и да се поврзат со некои од нивните омилени порно актери/актерки.

Loading...

Во соработка со Музејот за секс и истражувачките институти за сексологија, PornHub објави дека масовно ќе го прошири првото истражување во светот за сексуалноста, засновано на истражување.

SexType.Me е онлајн алатка која им помага на корисниците да ги откријат своите сексуални карактеристики пред да ги споредат нивните профили со моделите на Pornhub, па дури и со пријателите.

Тимот зад него, вклучително и молекуларниот биолог Ли Силвер и истражувачката Кристен Марк, се надеваат дека ќе го демистифицираат сексот и ќе им овозможат на учесниците да го искористат своето ново стекнато разбирање за да го зголемат сексуалното исполнување.

„Човештвото отсекогаш барало општествено прифаќање од своите врсници. Сексот и сексуалноста сѐ уште се табу теми за многу луѓе. Ова може да доведе до чувство на изолација кога ги доживуваме нашите сопствени желби како девијантни или непожелни. SexTypeMe нуди емпириска апстракција на нашата сексуалност преку сексуален профил“, рече тимот за сексуална благосостојба во Музејот на сексот во интервју за IFL Science.

 

 

Loading...

Откривање на најмалите детали од вашите сексуални желби

„Се надеваме дека ќе го демистифицираме сексот на начинот на кој Мајерс-Бригс ги демистифицираше карактеристиките на личноста. Бидејќи сме посвесни за сопствениот сексуален профил, можеме да бараме похармонични и поисполнети сексуални односи. SexTypeMe ќе им помогне на корисниците да најдат компатибилни партнери кои ги споделуваат нивните сексуални интереси, а не само да ги толерираат. Нашиот прашалник може дури и да ве запознае со елементи од вашата сексуалност што сè уште не сте ги разгледале!“ , рекоа од тимот.

Самата анкета навлегува во најмалите детали за вашите сексуални желби. Сепак, тој продира и во вашите особини на личноста – давајќи длабок увид во импулсивноста, дисциплината и многу повеќе – и како тие особини се поврзани со сексот.

 

 

Разбирање на сексуалноста

По анкетата, можете да го споите вашиот секс профил со многу ѕвезди од PornHub, што ви овозможува да ја прилагодите вашата забава на резултатите.

Loading...

Со учеството, корисниците, исто така, ќе им помогнат на истражувачите да ја постигнат својата цел да генерираат примерок доволно голем за конечно да ја анализираат сексуалноста и сè што тоа подразбира, а резултатите ќе бидат објавени во научно списание по завршувањето.

„Во срцето на сексуалното здравје е разбирањето на сексуалната личност и желбите“, велат од PornHub.

„SexType.Me ќе им овозможи на корисниците целосно да ја разберат нивната сексуалност, дури и да ги спојат корисниците со некои од нивните омилени модели. „Среќни сме што сме партнери со Музејот на сексот и учествуваме во проект кој може да биде забавен и едукативен, а ја користиме нашата лојална база за да поттикнеме истражувања кои можат да донесат значителни промени“, рече тимот.