Поради неочекуван натрапник во автомобилот, луѓето повикале полиција на помош (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Никој не знае  како, но една мечка влегла во личен автомобил. Кога го забележале сопствениците на автомобилот повикале полиција да има помогне , која дошла да ја  избрка од багажникот на автомобилот.

Loading...

Еден случаен минувач од далечина снимил полициска акција која била прегледана повеќе од четири милиони пати.

Полицајката успеала да ја избрка мечката од багажникот, а сите се шегуваат на необичната сцена.

„Ова куче е огромно“, „Не можам да дојдам на работа денес, мечка ми го украде автомобилот“, „Навистина мислев дека бараат дрога“, пишуваат во делот за коментари.

 

@suzannemeyer777

#funnyanimals #carprank #outdoorlife #foryoupage

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey