Поради дефект, повеќе населени места во Куманово се без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, поради дефект на мрежата, без напојување со електрична енергија се повеќе населени места во Куманово.

Loading...

Без електрична енергија се реоните кај Автобуската станица, ул. Доне Божинов, локалитет Табакана,улица 11 Октомври и населба Средорек.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.