Поради дефект, десет села во кумановско се без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Како што јавува Регионалниот центар за управување со кризи, поради дефект во електричната мрежа, поточно испад на десеткиловатната станица, без електрична енергија се селата Лопате, Опае, Љубодраг, Умин Дол, Ново Село во општина Куманово, како и селата Ропаљце, Гошинце и Лукаре во општина Липково.

Loading...

Нема информации за тоа кога се очекува санирање на дефектот.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.