Понеделник неработен ден за сите граѓани

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ”, бр.21/98 и 18/07), 1 јануари (недела), односно 2 јануари 2023 година (понеделник), Нова Година е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Loading...

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните им ја честита Новата Година.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  Бектеши: 3,2 милиони евра за субвенционирање сметки за струја, фотонапонски панели, сончеви колектори и ПВЦ прозорци