Померете само едно чкорче и добијте го точниот резултат (фото)

Сподели со своите пријатели

На фотографијата е прикажан математички израз 5+7=2, а ваша задача е да померите само едно чкорче за да го добиете точниот резултат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.