Полицискиот час за викенд ќе трае подолго

Сподели со своите пријатели

Полицискиот час во сабота и недела ќе започне во 16 часот и ќе трае до 5 часот наутро, соопштија од Владата на Република Северна Македонија.

Loading...

На сила ќе останат сите останати забрани, особено во Куманово каде се забранува организирање транспорт на патници во јавниот превоз, како градскиот, така и меѓуопштинскиот.

Засега нема одговор во однос на барањето на кумановскиот градоначалник градот Куманово целосно да биде ставен во карантин.

Никола Ивановски


Leave a Reply