Полицијата запалила марихуана, а ветерот го „напушил“ целиот град (видео)

Сподели со своите пријатели

Благодарение на полицијата, жителите на Турангиј, на Нов Зеланд цврсте спиеле во петокот навечер.

Имено, тие запленетата марихуана одлучиле да ја запалат во близина на својата станица која се наоѓала во близина на шопинг центарот каде се именуваат стотици и илјадници луѓе.

Тоа попладне ги дочекала мирисна магла и многумина одлучиле тоа да го искористат, со автомобилите се паркирале на блиските паркиралишта, ги отвориле прозорците и уживале.

Видео снимката на овој инцидент е поставена и на социјалните мрежи.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.