Полицијата ги отстрани блокадите околу СВР Куманово

Сподели со своите пријатели

Пред неполн половина час, полицијата ги острани блокадите поставени на двете улици во Куманово кои водат до зградата на СВР Куманово.

Loading...

20150516_150111

Сообраќајот во тој дел на градот се одвива нормално, и не се забележува посебна зголемена присутност на полицијата, освен неколку полицајци кои патролираат околу зградата на СВР Куманово.

Зошто беа поставени блокадите и отстранети откако беа поставени во четврток навечер, засега останува непознато за граѓаните на Куманово.

Leave a Reply