Покрај ваква девојка ќе ги научите сите биљард трикови (видео)

Сподели со своите пријатели

Мора да признаеме дека играта малку делува нереално, но покрај ваква девојка добро кога и толку успеа да ги изведе овие биљард трикови, додека таа лежеше на целата маса.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.