Подготвувате свадба? На ова никако не смеете да штедите!

Сподели со своите пријатели

Свадбата сама по себе е голем трошок. Од закуп на простор, декорации, избор на музика, венчаница, одело и така натаму.

Loading...

Сепак, тоа е нешто што ќе го имате (можеби) еднаш во животот, па и малку пари да протрошите нема да биде лошо.

Пијана кума направи хаос на свадбата: Невестата заврши со крвав нос (ВИДЕО)

Сепак, покрај големите работи кои треба да ги подготвите, луѓето често забораваат на скоро најважната.

Кога целиот тој настан ќе помине, било да сте и натаму под впечатоците или едноставно сакате да се присетите како сето тоа изгледало, тогаш ќе ги земете фотографиите и снимките.

Токму тука многумина доживуваат разочарување, затоа што не го добиваат тоа што го очекувале.

Младоженецот среде свадба пушти се*с видео од неговата сопруга и друг маж (ВИДЕО)

Фотографиите се или неквалитетни или се фатени моменти, кои не би значеле никому, пример фотографија од тетка ти која јаде торта???

Loading...

Значи, она на што никако не треба да штедите се добар фотораф и снимател.

Се надеваме дека ќе имате прекрасни спомени.


Leave a Reply