По смртта на сопругата, свадбените слики ги заменил со ликот на ќерка си (фото)

Сподели со своите пријатели

Loading...

Бен и Али се венчаче во 2009 година и направиле серија на свадбени слики во нивниот нов дом. Но, нивната среќа била краткотрајна. Али умира од рак на белите дробови во 2011 година, оставајќи зад себе една ќерка и сопруг.

Две години подоцна, семејството одлучува да ја продаде куќата и да се преселат на друго место, а на разделба, Бен со својата ќерка Оливија, создава слики  исти како оние сликани на денот на свадбата.

Уште сум обземен од голема тага поради загубата на својата сопруга. На овој начин, сакав само да им претставам на луѓето како животот се менува во секунда, вели Бен.

 

Loading...

 

«Что бы ни случилось в нашей жизни, Оливия будет знать, что есть место, где я был счастливейшим человеком на свете, хоть и недолго», — пишет Бен.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.