По повод втор роденден: Голема дводневна журка у кафе бар ”Трговски”

Сподели со своите пријатели

Пројдесва две године откако познат кафе бар “Трговски” ни нуди добри кафиња, забаву и све остало.

Loading...

У прошли две године имасмо прилику да бидемо дел од низу на добри забаве кои Трговски ни ги понуди на репертоар у ов’ј град, па затој и ов’ј пут, Трговски ви нуди забаву која е проверена и не треба да се пропушти.

Toj е не само забава, него забава по повод втор роѓендн која ќе биде организирана на 28 Август сас почетак у 21:00.

За овуј забаву ќе биде задужен малко по необичан лик, а тој ке биде Fecky Farris, а исто такој ќе биде дадена поддршка и од локални ДЈ, како и нешто за душу од Dj Макси.

Забава ќе биде испунета сас доста изненадувања, добро осветлење и озвучење, добра декорација и све што е потребно за добру забаву.

И да…

не само на 28-ми, него и на 29-ти (субота), забава ќе продужи исто такој по повод втор роѓендн сас добро зачинету музику што е саставена од Трап и Фанк, а све тој ке га зготвив Твистер и М23.

Епа Трговски, драго ни беше што две године имаше куде да испиемо добро кафе, и посакуемо ви још много године да ги прославимо заедно.

Loading...

Среќан нека е и видимо се на забаву.

Очекуемо ве сви.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.