По пет години се среќава со горилата која ја негувал како мала (видео)

Сподели со своите пријатели

Ја негувал каок малечка и ја вратил повторно таму каде што припаѓа во дивината. Но, после пет години се решил да ја посети повторно, а како реагира горилата погледнете и самите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.