Плачело целото село над отворениот ковчег, па виделе дека покојникот дише: Амбулантата долетала (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

„Починатиот“ беше прогласен за жив на неговиот погреб откако ожалостените, кои стоеле до отворениот ковчег, забележале дека дише. Бизарен инцидент се случи на почетокот на оваа недела во село во Либан.

Loading...

Граѓаните кои дошле да му оддадат почит на починатиот, кога сфатиле дека починатиот е жив, започнале да снимаат хаос со своите мобилни телефони. Снимките што кружат низ мрежите покажуваат многу луѓе собрани во близина на ковчегот, додека уплаканата жена плачејќи го допира „живиот починат“.

Во следниот момент, тие почнуваат да му даваат на лицето вештачко дишење. Поворката застана среде улица, да чека брза помош.

Локалните медиуми јавуваат дека лекарот „го прогласил мртвиот за жив“, но не е јасно како настанал ужасниот пропуст, што можело да доведе до погребување на жив човек.

 


Leave a Reply