Песната за Путин се слуша и на Западот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Популарниот американски портал „Њузвик“ објави статија за песна за рускиот лидер. Како што наведуваат, ваквите музички композиции ги сакаат не само во Русија, туку и на Западот.

Како изгледа ученичката книшка на Владимир Путин? (ФОТО)

Loading...

За два дена видоето со улични музичари од Казањ кои ја изведуваат пенсата „Таков како Путин“ го гледале над милион луѓе.

Го фотографирале „синот“ на Путин во градски превоз и не можат да им веруваат на очите (фото)

Русите толку ги допрела пенсата што предложиле да оди на Евровизија наместо Сергеј Лазаров.

ОВА СЕ ЌЕРКИТЕ НА ПУТИН: Марија и Екатерина имаат огромни богатства (фото)

Изгледа дека и на Западот сакаат такви песни. Без оглед на тоа што рускиот лидер има бријатен баритон, неговото пеење не се шири по интернетот со брзина на шумските пожари. Популарноста на социјалните мрежи оствари композицијата „Таков како Путин“ во изведба на уличните музичари.


Leave a Reply