Перформанс кој остава без здив (видео)

Сподели со своите пријатели

Оваа девојак само покажа што се може да направи со нејзиното тело, а остави отворено прашање дали ние всушност навистина познаваме со колкав капацитет располага човековото тело и како тоа може да се искористи?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.