Пелинце и Старо Нагоричане денес без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Во периодот од 9 до 13 часот без електрична енергија ќе бидат објектите околу Рекреативниот центар „АСНОМ“, како и дел од Општина Старо Нагоричане, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Според ЕВН целта на прекинот е интервенција во електродистрибутивната мрежа со цел подобрување на услугата на корисниците.

Во овој момент нема активни дефекти.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.