Педијатар пронашол трик како бебето може да престане да плаче (видео)

Сподели со своите пријатели

Доктор Хамилтон, инаку познат педијатар од Санта Моника – Калифорнија, има решение за плачливи бебиња и тоа сака да го сподели со родителите кои често не знаат што да направат како бебето плаче колку што го држи глас.

Loading...

Целата техника се состои во држење на бебето, односно, кога ќе слушнете дека бебето плаче вознемирено, земете го така што првин ќе му ја свиткате кон градите десната, па левата рака и ќе го нишате исправено неколку минути.

Обидете се…

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.