Паметното куче сака да ја си ја извади топката од вода, но не сака да се намокри (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кучињата обично сакаат вода, но не и онаа од слаткото видео објавено на „Редит“. Кога топката паднала во базен полн со вода, кучето имало намера да посегне по неа. Сепак, тој не сакаше да се навлажни.

Loading...

Тој посегна по штицата што лебдеше во водата и скокна претпазливо на неа. Тој вешто се маневрираше во правецот на топката, ја зеде во устата и со штицата се врати на работ на базенот.

Тој успеа во својот план, а неговиот начин можете да го видите подолу.

 


Leave a Reply