Пако е неверојатно посебно куче, а еве и зошто (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Пако е неверојатно куче. Неговиот сопственик го пронашол среде пустина и не знаел што да прави со него. Мислел дека ниту едно куче не е доволно храбро и активно за да може да ги следи неговит епредизвици, но одлучил да го испроба.

Кучето им се вратило по цели 10 години талкање (ФОТО)

Loading...

Многу бргу сфатил дека Пако е куче кое обожава авантури и кое не се плаши да направи се што ќе му падна на памет.

Ако се прашувавте дали е попаметна мачката или кучето, еве го одговорот

Заедно минале низ многу. Пловеле во зима и лето, искачувале планини, возеле автомобил и мотор. Пако станал неговиот храбар сопатник. Но, кога дошло време за скокање со падобран, неговиот сопственик го оставил во автобусот.

Кога на кучето ќе му „загусти“ на состанокот на државните секретари и претседателот на Франција (видео)

Многу бргу сфатил дека Пако пати кога ќе остане сам и одлучил да го земе со себе и да му покаже што прави. Кога Пако прв пат го видел својот сопственик како скока, бил во прегратката на неговиот пријател.

Запознајте го Мочи: Кучето со најдолгиот јазик во светот (видео)

Тој изјавил дека кучето се тресело од страв затоа што мислело дека неговиот сопственик починал, но откако тој го повикал се смирил во секунда. По некое време, одлучил да скока со својот миленик затоа што сфатил дека нема да се плаши и од тоа.

Погледнете го скокот во приложеното видео.


Leave a Reply