Овој мост ги остава сите без здив, но буди страв кај оние кои прв пат возат по него (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Мостот од снимките се наоѓа во Јапонија и ги поврзува градовите Макуе и Сакаимато.

Loading...

Изграден е за да може бродовите да поминат под него. Необичната конструкција повеќе личи на ролеркостер, отколку на мост.

Несомнено, постои страв и вознемиреност кај возачите и патниците кои треба да го преминат за прв пат.


Leave a Reply