Овој мачор веќе 6 години оди на училиште и никој не може да го спречи (галерија)

Сподели со своите пријатели

Ова е приказна за мачорот Буба, која живее во Сан Хосе, во Калифорнија.

Loading...

Од потполно непозната причина, мачорот секој ден доаѓа на школо која се наоѓа во близина на неговиот дом. Со времето, сите ученици и професоти го прифатиле новиот „ученик“, кој од 2009 година е редовен скоро на сите часови.

Секое утро прв доаѓа пред училиштето и чека да дојдат останатите ученици.

Bubba_est_toujours_le_premier_arrive_il_accueille_gentiment_les_etudiants_et_les_professeurs..._-_Imgur_600x598_acf_cropped

Управата на училиштето му издала и студентска картичка, со што и официјално е ученик во училиштето.

bubba3_596x358_acf_cropped

Тој седнува како и сите други и многу внимателно слуша што зборуваат професорите додека предаваат, а има и омилен предмет, верувале или не – математика.

20150814_045238_bubba3_640x791_acf_cropped1

Loading...

Сепак истото не може да се каже за часовите по англиски јазик затоа што тогаш обожава да спие.

bubba2_519x603_acf_cropped1

Овој мачор го сакаат сите, а неговата фотографија се наоѓа и во алманахот на таа генерација, исто како и фотографиите на другите ученици.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.