Овој човек кога нема храна ЈАДЕ СТРУЈА (видео)

Сподели со своите пријатели

Човек од Индија за себе смета дека има единствен дар, а тоа е да ја црпе снагата од струјата и со тоа да се храни, па животните намирници не му се потребни.

Ако сум гладен и ако во домот нема храна, имам жици и тие ме заситуваат на половина час. Струјата ја јадам како храна. Мислам дека 80% од моето тело е струја. Нема прекинувачи, па моите деца се плашат дека ќе не убие струјата – вели тој.

Нареч Тврди дека може да допира било каков електричен уред како телевизор, машина за перење алишта и дека не може да му биде ништо.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.