Овие прашања за се*сот луѓето најчесто ги пребарувале на интернет

Сподели со своите пријатели

Порталот „Тајмс оф Индија“ носи листа на проблеми со сексот што луѓето најмногу ги барале преку „Гугл“.

Loading...

Како да доживеете оргазам?

Секој сака да знае како да доживее оргазам, било да е тоа со мастурбација или секс.

 Како да мастурбирате?

Ова е многу добар начин за намалување на нивото на стрес.

 

 

Loading...

Колку долго треба да трае добриот секс?

Нечија способност во кревет често се мери преку времетраењето на односот. Во реалноста, не постои одреден временски период за добар секс.

Каде е Г-точката?

Секој маж е во потрага по мистериозната Г-точка која е главната точка на возбуда на секоја жена.

Зошто крварам после секс?

Крварењето било често после секс. Дали односот бил премногу суров или поради невиноста.

 

Loading...

 

Како да се измери пенисот?

Постојат два начини за мерење на пенисот. Едната е кога пенисот е во ерекција, а другата кога не е.

Дали секој може да купи кондоми?

Да, секој може да оди во продавница и да купи кондоми бидејќи тие се легални.

 

 

Loading...

Како се добиваат сексуално преносливи болести?

Сексуално преносливите болести се пренесуваат преку сексуален контакт и може да се пренесат од човек на човек преку крв, сперма или вагинални и други телесни течности.

Дали сексот боли првиот пат?

На некои луѓе им е крајно болно кога имаат однос за прв пат, а на некои не. Најдобар начин да ја минимизирате болката е да користите лубрикант.