Оваа видео е забрането во Јужна Кореја (видео)

Сподели со своите пријатели

Да е во прашање Северна Кореја не би било ништо чудно, тие таму немаат струја за да се гледаат ноќе, а не да гледаат вакви секси видеа.

Loading...

Станува збор за Јужна Кореја, онаа која важи за полиберална од соседната им Северна, но по се изгледа и кај нив малку ситуацијата е затегната.

Ќе оставиме на вас да процените и да ни кажете дали е оваа премногу секси, како што велат Корејците па мора да биде забранео или е секси и треба да се препуштите и уживате?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.