Оваа божиќна реклама ќе допре до сите ваши чувства (видео)

Сподели со своите пријатели

Сигурни сме дека не може да останете рамнодушни додека го гледате овој видео запис во кој е прикажана судбината на модерното живеење. Како еден родител иако има цело семејство живее сам и го слави Божиќ сам. Но, она што тој ќе го напарви ќе ги натера сите да дојдат кај него.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.