Ова се особините кои жените ги бараат во своите партнери, често и несвесно

Сподели со своите пријатели

Жените секогаш имаат некои тајни желби за нивниот потенцијален партнер. Но, не е можно да се добие партнер точно според нивните желби.

Loading...

Секој треба да направи компромис. Но, сепак, тие се обидуваат да ги најдат тие работи кај своето момче.

Поговорки за мажите кои само жените би можеле да ги измислат

Кои се квалитетите што тие тајно ги сакаат кај мажите?

Жените сакаат маж кој можат да го почитуваат и да се чувствуваат горди на него. Треба да поседува силна личност, интегритет и интелигенција и оној кој има цел во животот.

 

 

Loading...

Тие сакаат некој што може да го покажат. Сака маж кој ќе ја почитува, ќе ја види нејзината вредност и ќе ги слуша нејзините мислења. Кога мажот ќе направи нешто лошо, тогаш жените сакаат тој директно да каже „извини“. Покрај тоа, тие сакаат нивните мажи да ги ценат.

Дали жените повеќе сакаат мажи кои обожаваат мачки или оние кои не ги поднесуваат?

Жените се фокусираат на врска која е изградена на емоции. Значи, без никаков страв да бидат осудени, мажите треба да ги споделат своите стравови и грижи со своите партнерки за да ја воспостават таа врска. На овој начин, партнерите всушност стануваат ранливи едни на други.

Таа сака маж со кој одново може да се вљуби. Значи, мажот треба да направи обид во една врска да ја задржи романтиката во живот. Треба да ги пофалите вашите жени и треба да ги натерате да сфатат колку се совршени. Покрај тоа, од вас се бара да се ангажирате во врската за да поминете поквалитетно време со неа.

 

 

Зошто мажите и жените во стабилни врски ги изневеруваат партнерите?

Loading...

И, конечно, жената сака маж кој би бил одговорен и искрен со самиот себе. Мажите кои создаваат проблеми на своите партнери и имаат ненадејни промени во расположението, не се привлечни за жените. Жените сакаат да бидат нивни партнерки, а не нивните мајки.


Leave a Reply