Дали жените повеќе сакаат мажи кои обожаваат мачки или оние кои не ги поднесуваат?

Сподели со своите пријатели

Едно од најновите истражувања покажа дека ако имате фотографија со мачка на вашиот профил на социјалната мрежа, односно сајт за запознавање, постои голема шанса жените да ве заобиколат.

Овој резултат шокираше многумина, и еве го објаснувањето.

Loading...

Причината е што жените ги гледаат таквите мажи како помалку мажествени, помалку интересни за видувањеи, поради некоја причина, невротични.

Значи, ако сакате да најдете девојка, ставете фотографија од куче, тие секогаш се во тренд.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *