Ова се цените на нафтените деривати за оваа недела

Сподели со своите пријатели

Регулаторна комисија за енергетика вчерав ги соопшти новите цени на горивата.

Со одлуката цените на горивата остануваат непроменети.  

Loading...

Еуросупер БС – 95 ќе се точи за 68 денари за литар, 70 денари ќе чини литар Еуросупер БС-98,  62,5 денари на Еуродизел (Д-V), a 51,5 денари литар ЕЛ-1.

 цената на Мазутот М-1 НС е зголемена за 1.876 денари и се продава за 40, 424 денари по литар.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *