Ова е бармен, но сите мислат дека е магионичар (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој човек не е магионичар, тој е бармен кој во својата работа вложува голем труд и ја прави магична претставата додека ги подготвува коктелите за своите муштерии.

Па, не заборавете пред да стиснете плеј направете некој ладен пијалок, ќе ви треба.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.