Отварање на изложба “Меѓународна ликовна колонија 2014 – 2015”

Сподели со своите пријатели

Во просториите на Уметничка галерија,  во петок со почеток во 19:30 часот, под покровителство на Градоначалникот и Совет на Општина Куманово и НУ Музеј ќе биде отворена Меѓународна изложба на ликовна колонија 2014 – 2015 година.

Loading...

На изложбата ќе бидат изложени дела од ликовните колонии организирани во Куманово во текот на 2014 – 2015 година.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.