Осум козјачки села се без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Како што информира ЕВН, денес поради интервенции и подобрување на квалитетот на електродистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе бидат неколку села во козјачкиот регион.

Loading...

Имено, до 9 до 14 часот, без електрична енергија ќе бидат селата Макреш, Канарево, Добрача, Цвиланце, Бајловце, Алинце, Жељувино и Дренак.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.